Dé partner voor uw spuitgietmatrijzen!

Ontwerp en productie van uw matrijs …

Uw kunststofproduct? Dat krijgt letterlijk vorm door de vloeibare stof in een matrijs te gieten. Een matrijs waarin uw product vervolgens uithardt. Zoekt u een partner die deze matrijs maakt volgens de regels van de kunst? Vertrouw dan op de expertise van het op-en-top Belgische DBP Plastics. Bij ons bent u zeker van een professioneel:

  • ontwerp – Met geavanceerde programma’s teken we uw ontwerp in 3D. Voor een roomijsdoos of brooddoos? Alles kan! We schaven bij tot het prototype als gegoten zit.
  • productieproces – U treft bij ons een atelier aan dat tiptop is uitgerust om metaal te bewerken. Draaien, frezen, zinkvonken, draadvonken, vlak- en rondslijpen, polijsten, tig-lassen en microlassen … We hebben alle technieken onder de knie om de perfecte gietvorm te creëren.

Wilt u uw matrijs bij ons laten aanpassen of herstellen? Dan komen we ze gratis bij u ophalen en leveren, tot maximaal 1500 kilogram.

… of de volledige creatie van uw kunststofartikel

U kunt uw matrijs in uw eigen fabriek plaatsen. Om daar uw product te spuitgieten en tot leven te brengen. Een handig alternatief? De klus uitbesteden … aan DBP Plastics. Wij produceren dan uw kunststofproduct van a tot z. Terwijl u zich verder focust op uw corebusiness. Wat er zoal kan? Huishoudartikelen zoals maatbekers en bewaardozen. Verpakkingen zoals botervlootjes en slaatjesboxen. Gadgets zoals frisbees en koekjesdozen. Uiteraard helemaal in de uitvoering die u zelf wenst.

Onberispelijke kwaliteit

Wie kiest voor DBP Plastics, mag gerust zijn. Waarom?

  • hoge afwerkingsgraad – Wij gaan voor niet minder dan de perfectie. Want uw eindproduct kan pas perfect zijn als uw matrijs dat ook is.
  • 75 jaar ervaring – Dankzij onze knowhow en expertise klaren wij elke klus succesvol. Wees dus niet bang om ons een stevige uitdaging voor te schotelen.
  • innovatieve werkwijze – Wij volgen de nieuwste technieken op de voet, en passen ze ook toe. Met aandacht voor onze en uw ecologische voetafdruk.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.

DBP PLASTICS WERKPLAATS & STUDIEBUREEL MATRIJZEN CONTACT